Νέα

Βάφλα Lolly στο Ξυλάκι, η αγαπημένη των Χριστουγέννων !

Ομολογουμένως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια περίοδος χαράς και παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις καταναλώσεις του μέσου καταναλωτή με τα γλυκά παρασκευάσματα να πρωτοστατούν.

Ένα γλύκισμα που τις τελευταίες δεκαετίες έχει έρθει να αποκτήσει μια σταθερή αξία στις καταναλωτικές συνήθειες του ελληνικού κοινού είναι η βάφλα, και ειδικότερα την περίοδο των Χριστουγέννων η βαφλα Lolly.

Η βάφλα Lolly είναι ίσως η πιο διαδεδομένη βάφλα στο ξυλάκι. Τρώγεται δηλαδή στο δρόμο και θα τη συναντήσετε σε πολλά πανηγύρια, παζάρια και φυσικά χριστουγεννιάτικα θεματικά χωριά.
Το σχήμα της μας επιτρέπει να ψήνουμε 4 τεμάχια μαζί, ενώ το σχέδιο της, αν και αρχικά συμβόλιζε το στάχυ, το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο την μετέτρεψε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο με επικαλύψεις από λιωμένες σοκολάτες ή/και διαφορά ζαχαρωτά δημιουργώντας μια εικόνα που οι μικροί μας φίλοι δύσκολα θα μπορούσαν να αντισταθούν, αλλά και πολλοί μεγάλοι καθώς τα Χριστούγεννα όλοι γινόμαστε παιδιά!
Τη βαφλιερα για βαφλα Lolly στο ξυλάκι θα τη βρείτε  στην επιχείρησή μας είτε με μαντεμενιες πλάκες είτε με αλουμινίου με αντικολλητικό επιιστρωση.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε κατόπιν ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας και να πραγματοποιήσουμε μια επίδειξη, καθώς και να δοκιμάσετε τα έτοιμα μίγματά μας