Εταιρικά νέα

Συμπεράσματα από τη Συμμετοχή μας στη HoReCa 2022

grill.gr

Συμπεράσματα από τη Συμμετοχή μας στη HoReCa 2022

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη μας χαρά, έπειτα από ένα κενό λόγω της πανδημίας COVID 19, επανήλθαμε στις εκθέσεις!

Εξίσου μεγάλη και η ικανοποίησή μας, όχι μόνο για τον αριθμό προσέλευσης κοινού, αλλά και για την ποιότητα αυτού!

Εντυπωσιακή επανεκκίνηση με 51.000 επισκέπτες (Πηγή https://horecaexpo.gr/)

Χιλιάδες επιχειρηματίες  του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν δυναμικό “παρών” στην HORECA 2022. Πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες εποικοδομητικά ραντεβού με τους  500 εκθέτες. Οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών όσο και από το γεγονός ότι όλοι τους ήταν decision makers που ήρθαν αποφασισμένοι να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες. Ένα ακόμα λοιπόν επιτυχημένο τετραήμερο έφτασε στο τέλος του, με την HORECA να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση.

Έπειτα από αυτό το τετραήμερο θέλουμε να σταθούμε στα παρακάτω συμπεράσματα από τη Συμμετοχή μας στη HoReCa
  • Η νέα χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού τα δεδομένα που περισυλλέχθηκαν δείχνουν πως θα έχουμε μια πολύ δυνατή σεζόν.
  • Μπορεί η πανδημία να πήγε πολλά επίπεδα μπροστά την digital εποχή και το επιχειρείν, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ανθρώπινη επαφή!
  • Είναι γεγονός πως η πανδημία αποτέλεσε τη χαριστική βολή για πολλούς επιχειρηματίες στον κλάδο μας, αλλά μας προκάλεσε εντύπωση ο αριθμός επισκεπτών στο περίπτερό μας που βρίσκεται στη διαδικασία ίδρυσης νέων καταστημάτων εστίασης.
  • Ο Έλληνας επιχειρηματίας στην εστίαση έρχεται πιο ενημερωμένος από ποτέ και ψάχνει τρόπους να διαφοροποιηθεί, αφού νεοεισερχόμενα προϊόντα/μηχανήματα στην ελληνική αγορά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.
  • Μάλλον μας έμεινε η ουρά! 4 ημέρες με όλα τα μέτρα να ακολουθούνται πιστά. Μέτρα που μπορεί να μας δυσαρεστούν, αλλά όχι τόσο ώστε να μην τα αφομοιώσουμε και να μην είμαστε πλέον σε θέση να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα πως καθημερινά η κανονικότητα είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Η ομάδα του του Grill.gr σας αποχαιρετά από τη HoReCa 2022 και σας προσκαλεί στην επερχόμενη ARTOZYMA

 

Συμπεράσματα από τη Συμμετοχή μας στη HoReCa

grill.gr team