Νέα, Συμμετοχή σε εκθέσεις

ARTOZYMA 2024

Συμμετέχουμε στην έκθεση ARTOZYMA 2024 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη

Η εταιρία “Εμμανουηλίδης Ηλίας & ΣΙΑ ΟΕ” είναι χαρούμενη να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην 11η Artozyma, ένα από τα πιο γιορτινά γεγονότα στον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής!

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

θα μας βρείτε στο περίπτερο 13 stand Α01

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε ζωντανές επιδείξεις σε επιλεγμένες συσκευές μας και να παρουσιάσουμε νέους κωδικούς που επιλέχθηκαν μετά από έρευνα της ομάδας μας. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε καινοτόμες ιδέες στην ελληνική εστίαση.

Για την είσοδο στην έκθεση:

Αρχικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προμηθεύσουμε με πρόσκληση ελεύθερης εισόδου. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα από τα παρακάτω.

  1. Με ηλεκτρονική προεγγραφή στην ιστοσελίδα της έκθεσης, με απαιτούμενο το επαγγελματικό ΑΦΜ.
  2. Με εγγραφή στα Κέντρα πληροφοριών στις εισόδους της έκθεσης, συγκεκριμένα στις εισόδους των περιπτέρων 13 και 15. Είναι απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδας της εταιρείας.
  3. Για τους επισκέπτες που δεν διαθέτουν επαγγελματικό ΑΦΜ, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με εισιτήριο, το οποίο έχει κόστος 15€.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στην Αρτοζύμα 2024 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις καινοτόμες ιδέες και τα προϊόντα μας με τους επαγγελματίες του κλάδου. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε ό,τι έχουμε να προσφέρουμε σε αυτό το μοναδικό γεγονός!