Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας

«ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ»

Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας Ελλάδος μεγάλων οίκων της Ευρώπης και ειδικότερα της Γερμανίας. Όπως οι Neumaerker – GmbH, Polydor – Gmbh, Schnitzel Master GmbH, Event Depot, Dualit, Multi – Star, Vulkanus.

Από την ίδρυση της προσπάθησε να εισάγει νέα προϊόντα. Ήταν η πρώτη εταιρεία που προώθησε στην ελληνική αγορά συσκευές για βάφλες και συνεχίζοντας με νέες ιδέες και προτάσεις είναι ο πλέον ειδικός συνεργάτης σας για τον εξοπλισμό συσκευών όπως βαφλιέρες, κρέπες, donuts, poffis, pancakes, λουκουμάδες τάρτες και άλλα προϊόντα ζύμης. Όπως επίσης και έτοιμο μίγμα για βάφλες και κρέπες.

Πρωτοπόρα και στα επαγγελματικά grill επαφής. Τα grill επαφής είναι επαγγελματικά μηχανήματα υψηλής παραγωγής ιδανικά για το ψήσιμο κρέατος αλλά και τοστ, σάντουιτς, αυγά, ψάρια κ.α. Επιτυγχάνουν γρήγορους χρόνους ψησίματος καθαρίζονται εύκολα και είναι εξοπλισμένα με πλάκες από ειδικά επεξεργασμένο βαρύ μαντέμι.

Το ηλεκτρικό μαχαίρι κοπής γύρου με περιστρεφόμενο δίσκο κοπής “Gyronal 90” της Polydor – GmbH ήταν μια ακόμα καινοτομία. Η εταιρεία μας εισήγαγε και προώθησε στην αγορά αυτό το νέο εργαλείο τόσο απαραίτητο για κάθε γυράδικο.

Μετά από χρόνια εμπειριών η εταιρεία μας είναι η πλέον ειδική σε συσκευές για Pop-Corn και μαλλί της γριάς. Τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλες ευκαιρίες κέρδους δίνοντας νέες δυνατότητες και προοπτικές στους επαγγελματίες.

Η λίστα με τα προϊόντα περιλαμβάνει επίσης συσκευές για hot-dog, συσκευές γύρου, ψυγεία, αποχυμωτές, πρέσες πορτοκαλιών, φούρνοι για ψητές πατάτες….

Ο Ηλίας Εμμανουηλίδης με παραπάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στην Γερμανία και στο στην Ελλάδα, στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μηχανημάτων εστίασης, κατέχει τη γνώση, την πείρα, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να επιλέγει και να διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα που θα αποκρίνονται και θα καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. Κατά παραγγελία σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε και να προμηθεύσουμε οποιοδήποτε μηχάνημα θέλετε.