Νέα, Συμμετοχή σε εκθέσεις

HO.RE.CA. 2024

HORECA 2024

Το συναρπαστικό μέλλον του κλάδου είναι εδώ, και η εταιρία μας δε θα μπορούσε να λείψει με τίποτα. Μια ευκαιρία να συναντηθούμε με παλιούς συνεργάτες, αλλά και να γνωρίσουμε νέους μέσα από μια έκθεση σταθμό για τον κλάδο μας, που θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024, στο METROPOLITAN EXPO.

Η HORECA αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο υποδέχεται χιλιάδες επαγγελματίες από τους κλάδους των Ξενοδοχείων και της Εστίασης. Στη διοργάνωση του 2024, για ακόμα μία φορά, θα συγκεντρώσει ως εκθέτες κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands, που παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες για την αναβάθμιση και υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα, θα είναι ένας τόπος συνάντησης για επιχειρηματίες που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Θα μας βρείτε στο Stand B09 – Hall 2 με ζωντανή επίδειξη σε βάφλες, pancakes και κρέπες και με αναδεμένη γκάμα προϊόντων. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την πάθος μας για τον κλάδο και να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις που έχουμε ετοιμάσει. Σας περιμένουμε με χαρά!

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο από την συμμετοχής μας στην HORECA 2023